Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Utópia

 azt, hogy mindenki egykor pelenkában kezdte nem titkoljuk tovább egymás előtt..más dolgok keltették fel érdeklődésünket...például hogy miként végezzük...Utópia című sorozatunkban ezen kérdésre keressük a választ..

Ne értsetek félre...biztosat nem tudunk. (MÉG).. de vannak elméleteink ;-)

 

Balogh Emese

mesi.jpg  Az osztály esze és becsülete Emese, magyar órán Mesi.A szorgalom netovábbja.Be kell vallanunk, IGEN NEKTEK IS, hogy néhány társi óra után irigyei vagyunk a sok dicséretnek, ami őt illeti.Precizitása elbűvölő.További rettenetesen becsülendő dolog Emesében : hihetetlenül jól birja huzamosan (pl. 20 perces) Milos poénjait, élményeit.Jóslata : pszichológia diplomája után speciális kezelési módokat köthetünk majd a nevéhez, amit a fenn emlitett fiatalemberen gyakorol kisebb-nagyobb sikerekkel, valamint megfejti József Attila lelki gondjainak valódi eredetét.

mesii :)

 

 

Balogh Niki

Őszintén szólva, lehet, hogy kicsit még talán örülök is, hogy nem találtam Nikiről egy képet sem, ami annak köszönhető, hogy nem pazarolja az olyan drága idejét különféle közösségi oldalakon való "lógásra".Igaz, az osztálykirándulásos, exkurziós, stb. képeken ettől függetlenül még szerepelhetne, de "kisebb-nagyobb" :) okból kifolyólag nem tud részt venni eme eseményeken.Feltétlen tudnivalók a mi Nikinkről : egy igazi, határozott és felelősségteljes nő, gondoskodó és szeretnivaló.Sajnos ritkán látjuk, de amint belép az osztályba fény, csillogás és boldogság önti el a termet.Szorgalma irigyelendő.Ime, a jóslata : tanulmányai befejezése után kitüntetik a T.A. cimmel :)

nikibaba :)))

 

Bógyi Csilla

306050_4191517745292_283539309_n.jpg

 az osztály tündérkéje..lobogó, hosszú mármár aranyszínű haját dobálva vonul a folyosókon s a srákok csak lesik és lesik ..és lesik... 

mert Csilla nem adja magát könnyen. 

 A jóslás számára eképpen szól: a Brünni egyetem válogatott kémikus professzora. Számtalan állami és Európai kitüntetést tudhat magáénak. Van egy csodás hercege hat gyereke és egy koszorúslánya...Zsuzsika. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Csente Alexandra

szandi.jpg  Aki kitalálja, hogy kiről fogok irni a képről, kap egy Zs.-idegesitő monológ felmentő cédulát...amúgy nem, csak poénkodom.A hölgyemény, nevezetesen Szandi, az osztály sportolója.Egy tornaóra nem tornaóra, ha ő nincs ott.Amellett, hogy kitűnő "tornász" a tavalyi év csocsóbajnok cimét is elnyerte.Bátor őrzője a fénymásoló papirnak, jajj annak, aki nem teljesiti az úrnő parancsát !! :) Kedvenc órái közé tartozik a lyukasóra. Jóslata : Két diplomás sportorvos és tornatanár.Szabadidejében kéziladba csapatokat edz, valamint sétáltatja kiskedvencét, Fülest :)

szaniii (:

 

 

 

 

 

 

 

Farkas Rebeka

 becks.jpg  A kalapos hölgyemény Rebcsi (ez milyen jó, igy még nem is hivtunk :D).Kedvenc órája a biológia és filozófia szeminárium, valamint azok a matekórák, ahol nagydolgozat közben és speckó nem tudok semmi, kinomban röhögök és nem hagyom őt dolgozni... :D Nagykeszin él családjával és egy hadseregnyi kutyával.Nyári összezörrenéseknek ad helyet a képen látható udvar, illetve a mögötte taláható VADON, ahol sátrazunk nyaranta pár napot és vagy megfőlünk vagy megázunk, vagy letépjük a röpihálót...Rebi szereti a jó zenét, az annál is jobb könyveket, a teát, a bort, a csokit, húzni az agyamat, a favicceket, a türkiztengerkéket, vagy milyen szint, a lepkéket, meg mindent ami esztétikus vagy szép vagy "fincsiii" ... Általában jó hallgatóság, bár van, amikor életbevágó beszámolóim alatt elalszik (jó, tudom, hogy elég részletesen és valósághűen mesélek mindent és az eltart egy ideig ... :D) Apró termete miatt, hogy látszódjon a képen muszáj volt ágaskodni, mint a ...a...nem is tudom micsoda.Ő tudja csak igazán miért jó a csigának, meg miért jó a gél memóriája, milyen szinű a láma szeme ...Szabadidejében fest, selyemre, vagy szinte bármire, amire lehet, kreativ és ügyes leányzó. Jövőképe : Nagy ház a tengerparton, sármos 40es férj (amikor negyvenes lesz...) és egy utánfutónyi gyerek.

 ebike.

 

  Farsang Anita

393873_432678473442517_779711190_n.jpg

Anita egy igazi polihisztor. Amellett, hogy kitűnő helyesiró, a biológia minden rejtélyes zegét-zugát ismeri, és valószinű, majd kijavitja ezt a szókapcsolatot, mert a nyakam merném rá tenni, hogy nem tudom helyesen leirni :D Kedvencei az angol órák, azon belül is a szerdaiak, amiből történetesen KETTŐ is van.Dolgozat iráskor meglapul, mint őő... béka a lapulevélen vagy alatta, vagy mindegy.:D Egyéb érdekesség : ő rendelkezik a legmagasabb életkorral kis közösségünkben.  Jóslata : elvégez minden lehetséges külföldi egyetemet és papucsállatka tenyészetet nyit egy nevadai kisvárosban. 

bájológusnő.
btw.miért nem tudom megnyitni a profilképed?!

 

 

 

 

Heiszki Róbert

 robi.jpg  A sorban tovább haladva a következő ez a fess fiatalember, Robi, a tipikus "gyerek az osztályból, aki sosem figyel, de mindig tudja miről van szó, ha felszólitja a tanár" ... Fanatikus német rajongó, persze ha fociról van szó, akkor mindenképpen ÉLJEN A CHELSEA!!! :) Kedvenc időtöltését főleg informatika órán tudja gyakorolni, ilyen pl. a váratlan csikizések az tanóra kellős közepén...és még rengeteget tudnék mesélni (egyszer még bosszút állok, Robi...) :D
A jóslata pedig : "mérnökdiplomája" után folytatja Hitler munkáját, valamint forradalmasitja az államnyelv oktatását a középiskolákban. További munkássága több, mint illegális.

robici.

 

 

Izsák Tibor

laura.jpg  Ez annyira édes, hogy nem hagyhattam ki.A hölgyeményről egy másik bejegyzésben szólunk, most a főszerep TibORRé.Táncoslábú Tibimaci, imádja a röpi edzéseket, a bizalomkör egyik feltalálója.Talán vannak, akik orrbitális hibának tartják, de a mi Tibink büszke a pocira és ettől olyan igazán férfi :D Egy igazi vidám, poéngyáros figura, akinek humora néha már az agyunkra megy, ennek ellenére el kell ismerni, brilliáns.Az oszály legjeiből ő is kivette a részét : a legextrémebb arckifejezések cime őt illeti.
Jóslata pediglen : egyetemi évei alatt illegális üzletbe fog, és fehérbálnáka telepit a Vágba.Nomád életmódot folytat egy halastó melletti lápos vidéken, egyetlen vagyontárgya egy hálózsák(csicsizacsi).

és most szóljon a mi drága Tibinknek a Last Christmas a Depeche Mode előadásában (csak, hogy lásd, kivel van dolgod :D)

 

 

 

 

Keresztényi Dávid

 keri.jpg  Mint ahogy a kép is mutatja, Keresztényi Teremekember Dávid egy igazi tesó, aki sosem szegné meg az Öltözz ki! szabályát. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy él, mint hal a vizben.Talán elkárhozom, de nem tudok titkor tartani.Mindenkinek tudnia kell , hogy igazából ez egy álnév és ez a fiatalember a Real Madrid ificsapatának válogatott labdarúgója.Szabadidejében főként pincérkedik (higgyétek el, ha vágna tarkón egy lapáttal nem ezt a képet töltöttem volna fel...ominózus élmény "tyepiben" papuccsal zakóval nyakkendóvel borosüveggel a kezében...a "karickaról" meg inkább már ne is beszéljünk :D).Gimnáziumunk fiúbandájának oszlopos tagja(első demójuk megvásárolható cdn és kazettán, erősebb idegzetűeknek dvdn is)
Jóslat : világkörüli turné Lélekdonor cimmel, egy orvosi diploma, ideggyógyszerek és egy jó pszichológus az orvosi után.

mint a vas!

 

 

 

 

Král Klaudia

klau.jpg  Félreértések elkerülése végett most szólok, hogy a bejegyzés szerzője nem a képen látható szépséges leányzó, hanem ÉN :D Szóval, következő "áldozatunk" Král Klaudi, akinek törékeny külseje egy igazi vadmacskát rejteget.Ha valamit a fejébe vesz, azt eléri akciós, bocsánat bármi ÁRON!!! :D(zs.t.)Belénk neveli az új kor zenéjének legjavát, amiért irtózatzosan hálásak vagyunk neki.És ahogy ő csinálná, Klauuu jóslata : brünni egyetemi tanulmányai során elnyeri az Univerzum Sakkozója cimet, amit az ő tiszteletére alapitottak, valamint tanulmányai sikeres befejezése után blogfejedelemmé válik, (ide tettem egy vesszőt, de lehetne akár pontosvessző is ... :D) és rájön, hogy élete értelme a napi hatvanszoros frissitése blogjának : http://klaudikral.blogspot.sk/ 

szeretünk piciKlau :)

 

 

 

 

Melecsky Ádám

meky.jpg  Ha most elkezdtél gondolkozni, vajon ki ez a jóképű srác a képen akkor tisztáznám a helyzetet : ő itt Meky.Megtévesztő, nem ? (bocsiii Ádi... :D).Amikor ez a kép készült még senki csak nem is sejtette, hogy ez a fiú a kiválasztott.Osztályunk büszkesége, éltanulója Melecsky Ádám névre hallgat.Visszahúzódó természete, és meglehetősen, előnytelenül vékonyka testalkata miatt Csabi barátunk több izben törte el az orrát (miközben Mekyt védelmezte a rosszfiúktól).Ádi nagyon aranyos, mosolygós, vidám fiú.Aktivitása a tornaórákon becsülendő.Tudni kell róla, hogy jár gyúrni, bár még nem igazán jött bele, a múlt héten is két ujjal lenyomtam szkanderben ... Az órákon aktiv, mindig figyel, utóbbi időkben viszont néha álmatlanság gyötri.A lányok bomlanak utána babaarca miatt.Érdekesség Ádiról, hogy van egy tulipán tetoválása a bal füle mögött.Elitél mindent, ami rossz, erkölcstelen és jogilag elitélendő.Szabadidejében főleg köt vagy horgol,verseket ir, süt, valamint Hercegnő névre hallgató cicájával játszik.Kedvenc előadói közé tartozik Korda György, az Edda, de nem veti meg a klasszikusokat sem, sőt, anyagi támogatást nyúj az évfolyam fiúbandájának (Lélekdonor turné fő támogatója).Ezen kivül még fel tudnék sorolni rengetek HOBBIT, de korlátozott a tárhely.
Jóslata : Ádám egy tökéletes életet élő boldog ember lesz, szabadidejében deriválgat néha, Bach emlékhangversenyeket szervez.Egy vegyesbolt tulajdonosa, gyermekei : Bozdurgán, Bölöjte és Büvellő (valódi ősmagyar nevek!!!!).

kicsinkóm :)

 

Molnár Viktória

molnarviki.jpg  Mindenféle dolog jut eszembe, olyanok, mint : szupernova,napfolt,göncöl szekér, de nem tudom őket belefoglalni a gondolataimba.Vikiről tudni érdemes, hogy rajong mindenért, ami nem a Földön található, inkább az égre pillant szivesebben. Távcsöve nélkül létezni képtelen, kitartóan dolgozik a sikerért.Annyi versenyt nyert már, mint égen a csillag (micsoda poééén).Égbekiáltó tudása mellett kedves, mosolygós arca mindenkit vidámmá varázsol.Ő az ablak őrőzje :) Jóslat : a csillagok állása kedvez Vikinek, és pár éven belül már a Marsról küld nekünk képeslapot :)

nézz, nézz az ég felé.

 

 

 

 

 

 

 

Nagy Laura

lauuuus.jpg  A képen látható tüneményes leányzó egy igazi lédi.Végtelenül bájos mosolya, ugyanilyen megértő lelket takar, ezt magyarázza a türelem és a tolerancia amivel közösségünk vad egységét elviseli lassan 4 éve.Kedvenc dala az I love you like a love song Bógyi Csilla művésznő előadásában.Kedvenc kisállata Tibor.Na jó, igazából Arti, a kutyusa... :) Szeret csak úgy oxidálni az éterben, sörözni, akarommondani limonádézni a haverokkal.Stilusa nagyon kifinomult és izléses. A jóslat, amit Laus számára tartogatunk pedig : megkapja az univerzum legszebb nője cimet, önálló államot alapit, egy mesébe illő palotában lakik egy csomó csillogó szemű kölyökkel( ilyenekkel : *-*) :D megalapitja saját divatmárkáját, és lesöpör a szinről olyan márkaneveket mint a Gucci, a Chanel vagy a Versacce :D 

i i love you like a lovesong baby... ♫

 

 

 

 

Németh Ferenc

franti.jpg  A képen (alig) látható fiatalemberről nem mertem jobban kivehető fotót feltölteni, mert Európa-szerte körözik.A kép még fiatal, ártatlan, zsenge korában készült.Newcastleben született, itt tanult meg járni, beszélni, stb ... A gimibe kerülése után beszervezte őt a spanyol maffia és azóta Paquito néven futtat fiatal lányokat országszerte, valamint illegális szerekkel kereskedik.Aki feladja őt a komáromi rendőrségen 14 ezer euró jutalmat kap, mig Ferenc testviirt 14 év 14 hónap letöltendő börtönbüntetésre itélik. Jóslata pediglen : annyit fűznék hozzá, hogy ezek után sok szerencsét, Paco :D

feninc.

 

Peck Viktor

 viktor.jpg  A kulcocka őrzője.Fő erénye az őszinteség...Az "áj pad" atyja.Fő tevékenysége az evés, amit a végtelenségig képes művelni.Legtöbbet ismételsz mondata : "Segitsz spanyolt?" :)) hát hogy ne segitenék, Macika :D Semmit sem szeret jobban, mint priváton takaritani, s ennek "élettársai" örülnek a leginkább.Pancsizáshoz elengedhetetlen eszköze Traktor Viktor c. "képregény", amely pár oldalban foglalja össze a helembai sármőr életét.Jobb, ha tudod, "ő nem azért megy haza, hogy tanuljon".Otthon töltött idejét a birkanyiráson kivül a zenélés tölti ki.Két társával extrém helyeken bömböltetik a made in hungáriát fenyő mikitől.Hobbija a halványrózsa szinű atomtenger alattjárók bütykölése. Jóslata : maradjunk a valóság talaján, bármi hülyeséget irnék ide, az igazság az, hogy az állatorvosi elvégzése után visszacuccol Helembára, még aznap kihajtja a nyájat, akik legelés közben élvezhetik dalolászását.Hű barátja BODRI kutya ...vagy pásztor. :D

 

hallod... ?! :D

 

 

Póda Csenge

 19262_1288036250853_1592934_n.jpgFolytatnám is  a sort rögtön Póda Csengével. Aki még nem hallott volna róla, annak gyorsan itt és most megsúgom, hogy Csenge nem egyszer elnyerte már sokak elismerését, méghozzá rendkívüli tehetségével....a költészethez. Így-így.

Engedjétek meg hadd idézzem tőle egyik legszebb s legszellemesebb versét:

A magányos macska kertészete (szabad vers)

A bálnaszájú macska

Kifeküdt a partra

Lett nekije alma,

Megette a szarka!

Azt hiszem ez nem szorul további magyarázatra.

Viccet félretéve Csenge egy igazi dupsteppatkány.  Szereti a gyertyákat, a füstölőket..a gyújtogatás minden formáját.. a bőrszerkót és a motorokat..

A jóslat pedig: Felveszi a Panda Csenke álnevet, s így publikál. Megalapítja a Panda Poems kiadót (the PP´s), munkái messzeföldön ismertek és ami még fontosabb...elismertek!

 

Priškin Miloš

milos.jpg  Milos barátunk valójában egy GörögIsten az Olümposzról származik és ambróziával táplálkozik.Néha gyrosszal.Kedvenc időtöltése a kávézás Rebivel.Egy igazi kalandvágyó figura, aki már most harcol a jogainkért, és egy egységes, erős szlovák államért.Kitűnő tudója az "azbukának" kivülről fújja "Katyusát", emellett kifogástalanul beszél görögül.Kedvencei után tudni ildomos, hogy nincs kibékülve Európa "korabeli" térképeivel.A látszat ellenére egy igazi rosszfiú lakozik jámbor tekintetű Milosunkban. Közérdekű közlemény : van egy csomó sns-es grafitceruzája, amit szivesen elajándékozna.Jelentkezőket a Priskin Milos Rajongói Klub facebook oldalán várjuk. Jóslat : bolgár nyelvű tanulmányai után feloszlatja a parlamentet, abszolutizmust vezet be, amely elvezet egy polgárháborúhoz, amit a komáromi béke fog zárni 2045-ben.Lesz egy aranyhala, aki Herakleitosz névre hallgat.

 

 

Szalay Hajnalka 

hajni.jpg  Jó kép, nem ? Ja, az. Hát kössz :D Ő itt Hajni, akiről ez a fotó nem épp a valóságot mutatja.Kedvenc szine a kék és szereti a rágót.SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE MONDD NEKI, AMIKOR ALSZIK? HOGY VESZTETTEK A SPANYOLOK... igaz Keresztényi...?!:D ... bár ha csak megfigyelője vagy a folyamatnak, lehet igazán szórakoztató.Motyog álmában, és ébredés után egy óráig nem beszél.Nosztalgikus számok hallgatására ideális partner, kacagása örökre az elmédbe vésődik, ha egyszer meghallod.Batman rajongó, imád veszekedni Szabolccsal, aranyköpéseiből regényt lehetne irni.ETETNI ÉS SIMOGATNI SZIGORÚAN TILOS! Kedvenc része a héten a csütörtök reggel.Önbizalomromboló és esküvőmániás. Jóslata pedig : elvégzi a spanyol szakot, ellátogat Spanyolországba, ahol megpillantja őt Casillas.az eredmény három gyerek, egy tengerkék esküvői ruha és egy ház a spanyol tengerparton.mázlista.

báááááá**meg.

 

 

 

Szomolai Csilla

 szomolaicsilla.jpg  Fürtös kis angyal, gondolják a tudatlanok, ám a szende külső egy igazi harcos amazont rejteget.Jogászpalánta, egészséges magyarságtudattal.Ő Csilla.Milliárdos már most, a Nivea termékek reklámozásáért rengeteg pénzt kap.Nem mondom, hogy szeret tanulni, de muszáj.Igazi hegedűvirtuóz, az osztályból ebben ő viszi a primet.Számtalan töriversenyt tud maga után, és bárkit megbénit akár egy apró mozdulattal.Úgy forgatja a karikásostort, hogy öröm nézni.A legfőbb dolog, amit tőle tanultam az évek során : " Ez a fiú egész szép lenne....ha nem lenne csúnya." Kedvenc állata egy zebra, aki a Cirmosló névre hallgat, és olyan, mint Lessi, még spanyolföldről is hazatalált.Kedvence az angolszeminárium.Nyelvújitóink közé tartozik, olyan szavakat köszönhetünk neki, mint pl : csömcsögni, föszförögni (mindekettő ige). Jóslat : nomád életmódot folytat egy tanyán, lovakat tart, titkos hadsereget képez a városiak ellen.jogi diplomáját a falon felfüggesztve tartja.

 long repair.

 

 Szurcsík Ádám

szurcsikadi.jpg  Ádi egy igazi "spanyol-szerető".Bohém bohóc, szavaló, temérdek eredménnyel rendelkezik.Igazi kincs.Persze kinek ne lenne kedve agyoncsapni, amikor közeledik, és már látod a mosolyában a kérdést, és forgatod a szemeidet, közben már hallod : "Volt valami angolból?" ... Szinészi álmait félredobva úgy határozott, a technika világában akar élni.Valójában egy igazi hacker, de ez titok, szóval kérlek ne mondjátok el senkinek.Pecki padtársaként szintén alapitója az "áj pad" technikájának...hát még ha az az ipad mesélni tudna...te jó ég, mennyi mindent tudna mondani, rohadt okos, mindent tud, amit nekünk kellene.Ádámunk énekel, táncol, ha kell, szóvicceket hajigál, értelmesen helyesen szlovák irodalom órán, persze kizárólag nyakiggombolt ingben.Mosogatási technikája egyedi, utánozhatatlan.Bár az utóbbi időben kissé feledékeny( nem tudhatom...stbstb.:P), jellemző rá a rendszerezettség.rendszergazda(neeeeeeee:D). Jóslata : Don Adriano de Armando néven terjeszti az ipadot feketén, közben főleg monodrámákon dolgozik, mint pl . : Ember az embertelenségben, azaz diplomamunkát irok az STU-n, Háború és béke, avagy a vizsgaidőszak, valamint az Erőltetett menet c. musial, amiben megénekli, mennyire messze van a "hlavná"-tól az "intri" :)

aladdin. 

 

Tarcsi Szabolcs

szabi.jpg  Szabimaci, az osztály sármőre.Jobb, ha félünk tőle, vagy legalábbis megadjuk a tiszteletet, mert kapcsolatai vannak a HOLTvágas taxissal.Nem véletlenül Holt a holtvág... Egy igazán tanult, és bölcs emberrel van dolgunk, de megesik, hogy elárulja magát a pirulással.Kedvenc eledele a műzli, Ferivel ellentétben viszont nem szereti, ha túrós.Egy hatalmas taxivállalattal rendelkezik, ami Privát Tarcsi néven fut.Logikája irigyelendő, a tanárnő kedvence : Ssszabolcs ésvagy Ssszabi.Valóságos gentleman.Életformája a SWAG és a FISH, titkon hipster, de nem vállalja fel, mert az túl mainstream lenne. Jóslata : bankigazgató lesz, lesz egy gyönyörű felesége (!!!) három gyereke, és egy kutyájuk, aki a Kankalin 9 névre hallgat.Munkája mellett szerencsétlen sorsú gyerekeket fog be rabszolgának, hobbija a jövőben pedig a póló nélküli favágás lesz.

https://www.youtube.com/watch?v=hTWKbfoikeg   -AZT nem merem posztolni ... :D

 

Tóth Rita

rita.jpg  Há no, akkor most az elmondanám, hogy ez a lejány itten Tóth Rita Kolonbú.Elnökasszonysága a mi anyukánk, aki mindig a jó útra terelget, ránk szól, pogit gyűjt be, ha az nem a megfelelő módon van felhasználva...és szigorú.Valamint rém elfoglalt.Mindig úton van.
-Hun van Rita?
-Misén/énekkaron/billábo, kő valami?/úszik/gabi/közi ... 
Ha meg akarsz tanulni spórolni, élj vele egy évet, de komolyan, rohadt hasznos tulajdonság, hogy csak az AKCIA!!!! feliratokat látja :)♥ Összefoglalása : mosolytündér, rajzol és szinez veszettül, valamint élete nagy részét átalussza.jó neki, mi?! Tanulságos történetekkel lát el, szektavezető. Jóslat : minden mellékes a nagy családja mellett, akikkel egy varázsszigeten élnek mézeskalács házikóban és van egy vizilovuk, Sándor. :)

 

Zsapka KriszTINA

tina.jpg  Egy fotó a múltból.Az igazság az, hogy ha az életben nincs már több móka, akkor zsiráf barátunk csinál.Közveszélyes...NE ÜLJETEK MELLÉ EBÉDEN!!!!!!! mert az ott a mi helyünk.Találós kérdés : miért nem visz Tina értesitőt Katikának (tina, találj ki rá csattanót, ez egy új verzió :D)Röviden a hölgyről annyit, hogy kissé zavart, szétszórt, aranyos fejet vág, amikor nem érti, hogy miről van szó és poénosan röhög.A Kiskűűűűgyőőőő megzenésitője, a metálmacska fogalom megteremtője. Gyengéi a szőkék, kedvenc oldala a http://www.gumicsizma.hu/viccek/morbid_viccek.html

Jóslata : egész életét megpecsételi tanulmányai alatt játszott szinpadi szerepe, ahol egy spanyol jogásznőt alakit. Megdönti Freud mélylélektani téziseinek javarészét.

miáááúúú.

tina-gyakorlat : tedd a két kezedet a homlokodra úgy, hogy a tenyereid kifelé mutassanak, húzd szét az ujjaidat, húzd be a nyakad, vágj szenvedő fejet és nyöszörögd el, hogy : "ezt neeem hiszem el....ahj". :P:)